Nadiem Shah

Opening Party  - vrijdag 10 aug  - 01:00

Sinds 2003 één van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel. Koos als samensteller de muziek voor programma's als De Maxx en Sound of Sam, en werkte mee aan Mish Mash. Verantwoordelijk voor De Maxx Long Player en het lanceren van een lange reeks dance hits.

Sinds 2012 als A&R manager bij de Gentse platenfirma N.E.W.S. Records dagelijks op zoek naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. N.E.W.S. huisvest artiesten als Netsky, Aeroplane, Deetron & Dj Fresh, heeft een pak platenlabels (zoals Eskimo en Lektroluv) en brengt compilaties van De Maxx, Switch, The Sound Of Belgium en Serious Beats uit. 

Nadiem draait al jaren solo, en was samen met Gerrit K - de godfather van Mish Mash - ook aan het werk te horen als Trash Radio, het vroegere Mish Mash Soundsystem. Tegenwoordig is hij vaak met broer Imran Shah op stap en is hij samen met MC Six de host van Jupiler's House of the Bull op Rock Werchter en Les Ardentes.

Enkele referenties! Pukkelpop, Rock Werchter, Les Ardentes, Feest in het Park, Pole Pole, Dour, Lokerse Feesten, Marktrock, Woosha, Crammerock, Vijverfestival, Laundry Day, Rock Ternat, Culture Club, Petrol, Charlatan..

 

More info?

www.crap-inc.com/artists/nadiem-shah

www.facebook.com/djnadiemshah